HTC Kaiser TyTN II P4550 Hard Reset

HTC Kaiser Soft reset


A készülék újraindítása

Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.

Újraindítás végrehajtása  - Soft reset

A ceruza hegyével nyomja meg a RESET gombot.  A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.

HTC Kaiser TyTN II P4550 Hard reset Soft reset Hardreset Softreset

HTC Kaiser hard reset




A készüléken végezhet hard reset -et (másnéven full reset -et) is. Abban az esetben végezzen hard reset-et, ha az újraindítás (soft reset) nem oldaja meg a problémát. A hard reset visszaállítja a készüléken lévő gyári alapbeállításokat, pontosan abba az állapotba, ahogy a vásárlás után az első bekapcsoláskor volt. Minden utána telepített program, bevitt adat, testreszabott beállítás elveszik. Csak a Windows operációs rendszer és a gyárilag telepített programok maradnak meg a készüléken.

Fontos! Amennyiben a memóriakártyán titkosította az adatait, készítsen róluk biztonsági mentést számítógépére, mert a hard reset után vagy ROM frissítés után nem fog tudni hozzáférni a titkosított adataihoz. Használja az ActiveSync vagy a Windows Mobile Device Center alkalmazásokat adatainak a számítógépre mentéséhez, majd később innen visszamásolhatja azokat.

Hard reset végrehajtása billentyű gombokkal


1. Nyomja meg a Bal oldali szoftver gombot (Left SOFT KEY) valamint a jobb oldali szoftver gombot (Right SOFT KEY) és ezzel egyidőben nyomja meg a RESET gombot.
2. Engedje el a RESET gombot, de a két szoftver gombot tartsa benyomva addig, amíg a következő képet nem látja a képernyőn.

HTC Kaiser TyTN II P4550 Hard reset Soft reset Hardreset Softreset

3. Engedje el a két szoftvergombot majd nyomja meg aHTC Kaiser TyTN II P4550 Hard reset Soft reset Hardreset Softreset gombot.


Figyelem!
Minden beállítás visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra. Bizonyosodjon meg, hogy minden szükséges adatáról készített biztonsági másolatot asztali vagy hordozható számítógépére.

Hard reset végrehajtása a Clear Storage alkalmazással

1. Kattintson a Start > Settings > System tab > Clear Storage -ra.
(Start > Beállítások > Rendszer fül > Clear Storage)
2. Írja be az 1234 kódot, majd válassza a Yes-t (Igen).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Android Phone Solution Headline Animator

Please Log in