HTC Touch Viva Opal Soft reset

HTC Opal reset

Szoftveres újraindítás

Egyes esetekben szükség lehet a készülék újraindítására. A készülék szoftveres (más szóval normál) újraindításakor törlődik az aktív programok memóriája, és minden aktív program futása megszakad. Erre a műveletre akkor lehet szükség, ha a készülék a megszokottnál lassabban működik, esetleg valamelyik program nem fut megfelelően. A szoftveres újraindításra egyes programok telepítésekor is szükség lehet. A szoftveres újraindítás végrehajtásakor a futó programok nem mentett adatai elvesznek.

Szoftveres újraindítás végrehajtása
1. Húzza ki az érintőceruzát.
2. Vegye le a készülék hátlapját.
3. Használja az érintőceruza hegyét, hogy megnyomja a készülék hátuljának tetején található piros ÚJRAINDÍTÁS gombot.
A készülék újraindul, és megjeleníti a HOME képernyőt.

HTC Touch Viva hard reset soft reset

Touch Viva Hard reset


Hardveres újraindítás
Szükség esetén hardveresen (más szóval teljesen) újraindítható a készülék. Hardveres újraindítást csak akkor hajtson végre, ha a szoftveres újraindítással nem tudja elhárítani a problémát. A hardveres újraindításkor a készülék az alapállapotába kerül vissza, vagyis abba az állapotba, amelyben a megvásárlásakor és első bekapcsolásakor volt. Minden telepített program, bevitt adat és a készülék testreszabását szolgáló beállítás elvész. A készüléken kizárólag a Windows Mobile® szoftverek és az egyéb előre telepített programok maradnak meg.
Figyelem! A művelettel gyári alapállapotába állítja vissza a készüléket. Ügyeljen arra, hogy a hardveres újraindítás előtt minden telepített programról és minden felhasználói adatról biztonsági másolatot kell készítenie.
Fontos
Ha a Fájlok titkosítása a tárolókártyára mentéskor opció engedélyezett, készítsen biztonsági mentést a tárolókártyán lévő összes fájlról mielőtt törölné a háttértárolót, teljes újraindítást végezne vagy frissítené a ROM rendszerszoftvert. Ellenkező esetben többé nem tud majd hozzáférni a tárolókártyán lévő titkosított fájlokhoz. A tárolókártya és a számítógép között az ActiveSync vagy a Windows Mobile eszközközpont segítségével vigye át a fájlokat. A művelet után másolja vissza a fájlokat a tárolókártyára.

HTC Touch Viva Opal hard reset


Hardveres újraindítás végrehajtása
1. Távolítsa el a hátlapot, majd húzza ki az érintőceruzát.
2. A bekapcsolt készüléken nyomja le és tartsa nyomva a HÍVÁS/KÜLDÉS és a VÉGE gombokat, majd nyomja meg az ÚJRAINDÍTÁS gombot az érintőceruzával.
3. Engedje el az ÚJRAINDÍTÁS gombot, de nyomja tovább a HÍVÁS/KÜLDÉS és a VÉGE gombokat, amíg a következő üzenet nem jelenik meg a képernyőn:

HTC Touch Viva hard reset soft reset

4. Engedje el a HÍVÁS/KÜLDÉS és a VÉGE gombokat, majd nyomja meg a HÍVÁS/KÜLDÉS gombot a hardveres újraindítás elvégzéséhez, vagy nyomjon meg bármilyen másik gombot az újraindítás visszavonásához.


Háttértároló törléseA háttértároló törlésével is vissza lehet állítani a készülék gyári alapbeállítását.
1. A Kezdőképernyőn csúsztassa az ujját a Beállítások fülre, majd érintse meg az Minden beállítás elemet.
2. A Rendszer fülön érintse meg a Háttértároló törlése elemet.
3. Írja be az “1234” kódot, majd kattintson az Igen gombra.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Android Phone Solution Headline Animator

Please Log in