HTC Touch Pro Soft reset

A készülék újraindítása

Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.


A készülék újraindításához

HTC Touch Pro hard reset HTC Touch Pro soft reset

1. Vegye ki a ceruzát.
2. A ceruzával nyomja meg a RESET gombot, amit a HTC Touch Pro alján talál. A készülék újraindul, majd a kezdő "HTC Home" képernyő fogadja.

HTC Touch Pro hard reset


Hard reset

A készüléken végezhet hard reset -et (másnéven full reset -et) is. Abban az esetben végezzen hard reset-et, ha az újraindítás (soft reset) nem oldaja meg a problémát. A hard reset visszaállítja a készüléken lévő gyári alapbeállításokat, pontosan abba az állapotba, ahogy a vásárlás után az első bekapcsoláskor volt. Minden utána telepített program, bevitt adat, testreszabott beállítás elveszik. Csak a Windows operációs rendszer és a gyárilag telepített programok maradnak meg a készüléken.

Figyelem! Minden beállítás visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra. Bizonyosodjon meg, hogy minden szükséges adatáról készített biztonsági másolatot asztali vagy hordozható számítógépére.



HTC Touch Pro hard reset

HTC Touch Pro hard reset HTC Touch Pro soft reset

1. Vegye ki a ceruzát.
2. A bekapcsolt készüléken nyomja meg a hangerő csökkentése (VOLUME DOWN) és az ENTER gombokat, és ezzel egyidőben a RESET gombot a ceruza hegyével.
3. Engedje el a RESET gombot, de továbbra is nyomja a hangerő csökkentése (VOLUME DOWN) és az ENTER gombokat, mindaddig, amíg a következő üzenetet nem látja a kijelzőn:

HTC Touch Pro hard reset HTC Touch Pro soft reset

4. Engedje el a hangerő csökkentése (VOLUME DOWN) és az ENTER gombokat, majd a HTC Pro hard resetéhez nyomja meg a hangerő növelése (VOLUME UP) gombot vagy a művelet félbeszakításához bármely másik gombot.


HTC Pro Clear Storage

Hard reset végrehajtása a Clear Storage (Adattörlés) alkalmazással


1. Kattintson a Start > Settings > System tab > Clear Storage -ra.
(Start > Beállítások > Rendszer fül > Clear Storage)
2. Írja be az 1234 kódot, majd válassza a Yes-t (Igen).


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Android Phone Solution Headline Animator

Please Log in