HTC Trinity P3600 soft reset

A készülék újraindítása

Soft reset

Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.

Újraindítás végrehajtása  - Soft reset
A ceruza hegyével nyomja meg a RESET gombot a készülék aljának közepén.  A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.
Hard reset Soft reset
 

HTC Trinity P3600 hard reset

Hard reset Soft reset
  1. Nyomja meg, és tartsa nyomva a bal szoftver gombot és a jobb szoftver gombot, és ezzel egy időben használja az érintő ceruzát, majd nyomja meg a RESET  gombot a készüléke bal oldalának alján.
  2. Engedje el az érintő ceruzát, de továbbra is tartsa nyomva a két szoftver gombot. Csak akkor engedje el őket, ha a következő feliratot látja a készülék képernyőjén: “Press Send to restore manufacturer default, or press other keys to cancel.“  
  3. Nyomja meg a hívás felvevőgombot .
Figyelem! A készüléke visszaáll a gyári alapértelmezett beállításokra. Ellenőrizze, hogy minden telepített program és/vagy felhasználói adat el lett mentve, mielőtt a teljes újraindítást elvégezné.

by WA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Android Phone Solution Headline Animator

Please Log in