HTC Touch HD Soft reset

HTC Blackstone Soft reset

Alkalmanként újra kell indítani a készüléket. Az újraindítás törli a memóriában éppen aktuális adatokat és leállítja a futó programokat. Erre akkor van szükség ha a készülék lassabban működik a megszokottnál vagy egy program nem működik megfelelően. Néhány alkalmazás telepítése után szintén szükséges a készülék újraindítása. Az újraindításkor az el nem mentett adatok törlődnek.

Újraindítás végrehajtása  - Soft reset

A ceruza hegyével nyomja meg a RESET gombot.  A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.

1. Húzza ki a ceruzát.
2. Vegye le a hátlapot.
3. A ceruza segítségével nyomja meg a RESET gombot, amit a SIM kártya foglalata és a memóriakártya foglalata között talál. A készülék újraindul és az üdvözlő "Today" képernyő fogadja.

HTC Touch HD hard reset Blackstone hard reset T8282 hard reset


HTC Touch HD hard reset



Szükség esetén hardveresen (más szóval teljesen) újraindítható a készülék. Hardveres újraindítást csak akkor hajtson végre, ha a szoftveres újraindítással nem tudja elhárítani a problémát. A hardveres újraindításkor a készülék az alapállapotába kerül vissza, vagyis abba az állapotba, amelyben a megvásárlásakor és első bekapcsolásakor volt. Minden telepített program, bevitt adat és a készülék testreszabását szolgáló beállítás elvész. A készüléken kizárólag a Windows Mobile® szoftverek és az egyéb előre telepített programok maradnak meg.

Figyelem! A művelettel gyári alapállapotába állítja vissza a készüléket. Ügyeljen arra, hogy a hardveres újraindítás előtt minden telepített programról és minden felhasználói adatról biztonsági másolatot kell készítenie.


Fontos! Ha a Háttértároló törlése funkció használatára, a készülék hardveres újraindítására vagy a ROM memóriában lévő rendszerkép frissítésére készül, és korábban engedélyezte az Memóriakártyákra töltött fájlok titkosítása funkciót, akkor a memóriakártyán lévő összes fájlról készítsen biztonsági másolatot. Ellenkező esetben többé nem fogja tudni elérni a memóriakártyán lévő, titkosított fájlokat. A fájloknak a memóriakártya és a számítógép közötti másolására az ActiveSync vagy a Windows Mobile Device Center. A művelet végrehajtása után másolja vissza a fájlokat a memóriakártyára

HTC Touch HD T8282 hard reset

Nyomja meg együtt a hangerő fel + hangerő le gombokat, majd a bekapcsoló gombot. Nyomja tovább a hangerő gombokat a következő üzenetig. Engedje el a hangerő gombokat, majd nyomja meg a hangerő növelése gombot  a HTC Touch HD hard resetéhez. KCS

1. With the device turned off, press and hold the VOLUME UP and VOLUME DOWN buttons, then briefly press the POWER button.
2. Continue pressing the VOLUME UP and VOLUME DOWN buttons until you see this message on the screen:


HTC Touch HD hard reset Blackstone hard reset T8282 hard reset


3. Release the VOLUME UP and VOLUME DOWN buttons.
4. Press the VOLUME UP button to perform the hard reset, or press any other button to cancel the reset.


Touch HD Clear Storage

A Clear Storage alkalmazással is törölheti az adatait.
1. Váltson az ujjával a Settings Beállítások fülre majd válassza az All Settings-t.
2. A System Rendszer lapfülön, válassza a Clear Storage-t.
3. Írja be az “1234” kódot, majd kattintson az Igen gombra

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Android Phone Solution Headline Animator

Please Log in